Да, но до март ще се отървем най -вече от тиквата, а беконът е вечен

blog0 comments

Да, но до март ще се отървем най -вече от тиквата, а беконът е вечен

Полезно е да имате предвид разликите между права и норми, закони и морал. Както и в момента, имате право да правите много неща, които се основават на страданието на други хора. Законно е да напълните чинията си с храна, приготвена от майка ви, а след това да я обърнете с главата надолу и да й кажете, че искате никога да не сте се родили. Това е твое право.

Но трябва ли? Някой, който предполага, че може би не трябва, не е посегателство върху свободата. Това не означава, че „либералите“ плачат за „безопасни пространства“. Същото важи и за предположението, че хората преразглеждат подкрепата за професионалния футбол или подкрепят идеята за регистри на всички американци от определена религия или пърженето на замразени пуйки в дълбоко пържене.

Най -здравословното нещо да направите този Ден на благодарността (и след това) е да продължите да слушате, да учите, да растете и да разберете кое е най -доброто за света.

Защо пеканите за моите пайове са с 30 процента по -скъпи тази година?

Те получиха болест, наречена краста, бяха изядени от диви прасета и Китай започна да ги обича.

Различава ли се пуешкият сън от нормалния сън?

Да, пуешкият сън е реакция на стрес.

Триптофанът обаче ни кара да спим?

Не, пуйката съдържа аминокиселината триптофан, но не повече от пилешко или говеждо месо.

Разбирам, че ако се опитам да изпържа дълбоко замразена пуйка, тя може да взриви къщата ми. Току -що направихме шкафовете си и последното нещо, от което се нуждаем, е експлозия. Колко замръзнал е твърде замразен?

Не слагайте пуйка във фритюрник, ако е дори леко замразена. Размразете го докрай, което уж отнема един ден на всеки пет килограма (звучи като много). Защо го пържите вътре?

Колко лошо е, че пълня пуйката ни няколко дни предварително?

Лошо! Отвратително всъщност, не правете това.

Четох, че е по -здравословно да пълним пуйката с бекон. Това е по -здравословна алтернатива.

Алтернатива на какво? Мислите ли за пуешки бекон? Това е съвсем друго нещо.

Пълненето с киноа е по -здравословно от обикновеното?

Да, но ако плънката от бял хляб е на масата, това е добре.

Вярно ли е, че повечето хора качват пет килограма през празниците?

Не

Ядем ли наистина 4500 калории на Деня на благодарността?

Ню Йорк Таймс го измери по -близо до 2500. Но това изобщо не включваше алкохол – нито подгряване по -късно, нито закуска преди това. Така че по същество да, много от нас го правят.

Какво трябва да направя, ако съм в кухнята на свекъра си и не знам как да помогна, или като цяло е неудобно?

Разбъркайте нещо.

Няколко от моите пайове са изчезнали. Подозирам съседското момче.

Това беше съседското момче. Научете го да не се забърква с вас.

Чувал съм, че яденето на пуйка без кожа е по -добро за мен. Вярно ли е?

Да, така е. Кожата е предимно наситена мазнина.

Как мога да избегна разговора със семейството си и просто да се съсредоточа върху това, което наистина искам: f-o-o-d!

Моля, опитайте се да бъдете по -искрени. Някой ден ще прекарате празниците сами против волята си и дори с цялата храна, която бихте могли да пожелаете, ще се почувствате тъжни.

Наистина се радвам само на пуешки кожи. Така добре ли е?

Искам да кажа, че не бих направил цяло ястие от него.

Това е първият ми вегетариански Ден на благодарността. Трябва ли да направя Tofurky?

Миналата година отговорът ми на това беше, "Тофурки е обидно, езиково и културно. Ако искате да ядете пуйка, яжте пуйка. Тофуто изобщо не изглежда, няма вкус или мирише на пуйка. Ако правите тофу, притежавайте го и го третирайте като тофу и го наричайте тофу." В отговор създателите на Tofurky ми изпратиха малко Tofurky да опитам. Вече не го считам за обидно като храна, а само като дума.

Трябва ли да дам сок? (Всички храни за Деня на благодарността под формата на сок)

Не, колкото и да е дума, която харесвам и не мога да изляза от главата си, почистването със сок никога не е добра идея и на Деня на благодарността би било особено https://preglednaprodukta.top/ изолиращо. Особено, ако прекарвате празника с хора, които не познавате добре, скрито смесвайки всичко под масата и го смучете през гигантска сламка.

Изглежда, че оставяме соса да седи по -голямата част от деня и все още да го ядем. Това лошо ли е?

Да. Поставете го в хладилника и ако изстине, трябва да го доведете до кипене, преди да го сервирате отново.

Ами ако забравя за потроха?

Да, така че, архивирайки се за минута, трибуните са висцералните органи на пуйката. Ако купувате пуйка от месаря, тя може да влезе в торба вътре в нея, която трябва да посегнете и да я извадите, преди да я сготвите. Използваме потрошки за приготвяне на кучешка храна, но фантастичните и селски хора също ги ядат по различни начини. Ако забравите да извадите торбата с изпотрошени вещества и тя се стопява "или променя формата по някакъв начин," FDA казва, че не трябва да ядете пуйката.

Червените боровинки са полезни за сърцето и помагат за предотвратяване на рак. Аз чета.

Може би, но след това ги сваряваме в захар, така че не бих гледал на соса от червени боровинки като на здравословен. Пола Дийн обаче слага майонеза в нейната, така че повечето от нашите сосове от червени боровинки са строги по сравнителен начин.

Също така трябва ли да ги правя с портокалов сок вместо трапезна захар?

Ако искате да имат вкус на портокалов сок. Знам, че звучи бурно, но наистина това бих казал. Това би ви донесло малко по -малко фруктоза, да. Но колко сос от червени боровинки ядете? Един ден в годината? Това е като плънката от киноа. Разликата в крайна сметка е доста академична и има още милион по -важни неща, за които да се тревожим.

Роднините ми приготвят различни ястия за Деня на благодарността седмици предварително и след това на вечеря разговарят за това колко дълго са били във фризера. Това ми съсипва апетита. Има ли реални доказателства, че дълго замразените ястия имат по-ниска хранителна стойност от прясно сварените?

Може би някъде има някакви доказателства, но като цяло замразяването на храни не прави много, за да намали тяхната стойност за нас. Замразяването е нормално и здравословно, а прясното е маркетингова дума, която предполага здраве, вероятно несправедливо.

Капитан Немо, парад на Деня на благодарността на Мейси, 1929 г. (AP)

Казаха ми да си сготвя пуйката с крилата "akimbo." Просто кимнах, но не съм сигурен какво означава това.

Пъхнете върховете на крилата под раменете, които разтварят месото, така че трябва да се готви по -равномерно.

Колко е сосът "твърде много"?

Освен ако нямате сърдечна недостатъчност, не я мислете прекалено на празника. Но тогава фактът, че питате ме кара да се чудя дали сте имали проблеми с сос в миналото?

Как ще бъде Денят на благодарността в Instagram?

Това всъщност е четвъртият Ден на благодарността на Instagram. Миналата година публикувахме снимки след храна. Цикълът завърши революция и инстаграмите за храна отново са хладни. Направи го, Instagram всичко. Започнете да казвате "снимки или не се е случило" отново и използвайте хаштаговете #blessed и #thisisthegoodlife и #gravy. Обещавам, готино е.

Това, което възнамерявам да направя, е по същество да направя купа само от пуешка кожа и да я напълня с сос. След това го занесете в старата ми детска спалня и го изяжте сам. Тогава вероятно повторете това няколко пъти.

Ах недей така. Но вероятно бихме били добри приятели.

Поклонниците кацнаха на Плимутска скала?

Не.

Ейбрахам Линкълн направи Деня на благодарността официален празник?

Да!

Живея в Ню Йорк и искам да участвам доброволно в Деня на благодарността.

Ето някои опции в последната минута.

Тиквата ли е новият бекон?

Да, но до март ще се отървем най -вече от тиквата, а беконът е вечен. Те стават все по -малко като здравни въпроси. Е, предполагам, че това е здравословен въпрос, доколкото цялата тиква навсякъде може да ни стресира. Като ако чувствате, че не можете да избягате. Сезонна тревожност, свързана с тиква.

Какво има в тиквата от консерва?

Обикновено някакъв друг вид тиква е различен от това, което смятаме за тиква!

Аз съм песцетарианец.

Това е добре.

Ще бъде ли отменен парадът на Мейси?

Балоните не могат да излетят, ако вятърът е повече от 34 мили в час, а в момента прогнозите казват 36.

Обикновено не пуша, но хей, Деня на благодарността е, нали?

Защо ме поставяте на тази позиция?

Направих нещо с купата за сос и не съжалявам.

добре

USDA има ли "гореща линия за месо и птици"?

Да! 1-888-MP Гореща линия

Защо не просто да задам въпроса си в Google?

Не знам!

Има и гореща линия Butterball.

Да

Да, знам, че ти го казвах. Хората, които го управляват, са остри. Казаха ми къде да намеря съседското момче, което открадна пайовете. Те също така поставят ситуацията в перспектива. Може би е откраднал пайовете, защото семейството му не може да го нахрани достатъчно. Стана ми лошо, че скочих, за да го обвиня. Но когато го намерих, той беше в своя Range Rover с още три деца и ядеше моите пайове. Мисля, че правят някакъв пръстен, но с пайове.

Това е наистина ужасно.

Имате ли нужда от любов, за да се насладите на празниците?

Не, но ако имате възможност и сте на терена да обичате някого, направете го. Майка ми казва, че сме "след любов" като общество, но не мисля, че това е вярно.

Тази публикация се основава на версия, която първоначално публикувахме на 28 ноември 2012 г.

Това са хаотични времена за американците. Искам да кажа, че националното изземване на сирене. (За какво мислиш, че говоря?)

Няколко известни марки сирене-включително Sargento, Meijer, Santino, Amish Classics, Country Fresh и Guggisberg-издадоха оттегляне на Colby, пипер жак, настърган тако и сирена чедър сред опасения относно замърсяването с листерия в сирена фабрика в Индиана. Все още не са регистрирани заболявания.

Листериозата, болестта, причинена от храната, която причинява бактерията Listeria monocytogenes, представлява особена опасност за тези с отслабена имунна система. При бременни жени листерията може да причини преждевременно раждане, спонтанен аборт и мъртво раждане. Листерията е особено устойчива бактерия – за разлика от много други микроби, тя може да продължи да расте в хладен хладилник.

Опасността от инфекция е част от причината, поради която продавачите на сирена доброволно са изтеглили продуктите си в този случай. Но, както често се случва, изтеглянията изтекоха през изминалата седмица. Срокът повдига въпроси за това как безопасността на храните се обработва и обсъжда между производителите, доставчиците, дистрибуторите и регулаторите – и още въпроси относно това колко време отнема потребителите да бъдат уведомени за евентуално замърсяване.

За хората, които ядат сирене, въпросите са ясни: Откъде идва заразеното сирене? И как да разбера дали сиренето, което имам в хладилника си, е безопасно за ядене?

Отговорите не винаги са лесни за намиране.

Това изземване започна с Deutsch Kase Haus, производител на сирена в Индиана, който продава сирене на различни компании, които след това пакетират сиренето под различни търговски марки. Deutsch Kase Haus оттегли доброволно изтегляне на продукти, произведени във фабриката си между 1 септември 2016 г. и 27 януари 2017 г.

„Но ние сме доставчик между предприятия, така че не маркираме нищо под нашата марка“, каза Марк Хъбард, говорител на Deutsch Kase Haus, „което означава, че имаме редица клиенти, които попадат под този продукт- и всеки от тези клиенти са тези, които действително инициират свои собствени изтегляния, които са публикувани на уебсайта на FDA.

С други думи, Deutsch Kase трябва да уведоми своите клиенти, като Sargento, за възможното замърсяване – тогава тези марки трябва да съобщят следващите стъпки на Американската администрация по храните и лекарствата и обществеността. (FDA проверява завода като част от координирани усилия с борда на Индиана за здравето на животните по разследването, каза ми Питър Касел, говорител на FDA.)

В някои случаи фирмените марки ще разширят изтеглянето до други свои продукти, в случай че замърсяването се разпространи от, да речем, компрометирано сирене, до други продукти, преработени или пакетирани в същото съоръжение. След като бъде издадено изземване на храна, всяка засегната компания трябва да проучи как замърсяването може да се е разпространило през собствения й завод. Така че с времето може да се изтеглят все повече и повече продукти. И тъй като всяка компания има свои собствени протоколи, които те трябва да следват, те в крайна сметка издават своите изтегляния по различни срокове. Ето защо „важно е потребителите периодично да се връщат към уебсайта на FDA“, за да видят как припомнянето се променя в обхвата, каза ми Хъбард.

Всичко това става все по -сложно, тъй като веригите на доставки растат все по -дълго и с консолидацията на селскостопанските и хранителните компании. Глобализацията на веригите за доставки на храни прави широко разпространените огнища по -вероятни и в някои отношения по -трудни за проследяване. Вече има близо 50 милиона хранителни инфекции в Съединените щати всяка година – и те причиняват около 250 000 хоспитализации и 3000 смъртни случая, според документ от 2012 г., публикуван от Института по медицина. „Промените в глобализацията на търговията с храни имат важни последици за безопасността на храните“, пишат авторите на документа. Намаляването на увеличените рискове, свързани с по-дългата глобализирана верига на доставки, ще изисква „стабилен капацитет за наблюдение на общественото здраве“.

Такова наблюдение може да включва евтини сензори, интелигентни етикети, споделяне на база данни в реално време, опаковки за отчитане на температурата и други инструменти за промяна на начина, по който хората се уведомяват за развалена или изтеглена храна.

Настоящото изтегляне на сирене беше инициирано, каза ми Хъбард, от „изобилие от предпазливост“. Все още е възможно, надяват се служители, в резултат на това да не се появят болести. Засега операциите в Deutsch Kase са „напълно спрени“, докато FDA разследва, каза Хъбард.

„Трябва да бъдете много внимателни и да надхвърлите това, което смятате, че може да се случи“, каза Хъбард. „Добре е, че се чува дума. Искаме хората да бъдат предпазливи. “

Има епизод на Seinfeld, където Джери отива на среща в бифтек и поръчва салата – „само салата“. Сервитьорът и срещата му са ужасени. Когато осъзнава социалната жертва, която е направил със здравословния си ред, думите отекват в главата му, преследвайки го: „Само салата“.

„Салата“, като дума, като изображение, като категория храна, е стенография за „здравословно хранене“, но също така и за „безрадостно здравословно хранене“. Той предизвиква диети и съзнание за теглото по начин, който никоя друга категория храни не прави. Сандвичите не изглеждат като задължение за ядене, супата не се отхвърля като „храна за зайци“.

„Храната на диета винаги е била тази храна на заек. Салатата означаваше лишения “, казва Ейми Бентли, професор по хранителни науки в Нюйоркския университет.

В есе против салатата в книгата си „Храна: любовна история“ комикът Джим Гафиган също използва „справедливото“: „Когато някой поръча салата на обяд, това се представя като решение на мъченик, който се отказва от щастието си на сервитьора : „Ще взема само салатата.“ Това е „справедливото“, което определя етоса на салатата, позиционира го като по -малко от другите неща, които може да сте яли. Джери можеше да яде, но вместо това просто си поръча салата. „Просто“ е дума за въздържане, а салатата е храна на въздържалите се.

И тъй като е здравословна, изящна, диетична, лека, по-малко, салатата винаги е била свързана с жените.

Според книгата „Перфектна салата“ от Лора Шапиро, салатите се развиват в началото на 20 -ти век, ерата на домашната икономика и научното готвене. Поради своята придирчива, трудоемка и декоративна природа, те бяха свързани с изтънченост, богатство и женственост. Някои от нещата, категоризирани като „салата“ по онова време, всъщност изобщо не бяха изящни или здравословни, като „жълтъци, намачкани с майонеза, оформени на топки и оваляни в извара“, или салати Jell-O (което означаваше богатство защото имате нужда от хладилник, за да ги охладите).

Sell Your House Today With Ultra Home Buyers

Fill out a form or give us a call! We have experts waiting to process your information and give you an IMMEDIATE cash offer. Don’t miss this opportunity to get the most money for your house!

Get Your Cash Offer Today